mandag 23. desember 2013

Lykkes du i din menighet/virksomhet med alt så er du ikke ambisiøs nok.

Dette er faktisk en viktig kunnskap. Vi dyrker suksess. Alle vil være med på et vinnerteam. Men i det store bildet er vår oppgave ikke å gjøre suksess, men å utføre et oppdrag for Gud. Å sette seg for små mål er galt. Men hva er for små mål? Hva er mulig vet vi ikke før vi har prøvet og feilet. Tenk om det du i virkeligheten kunne utrette var dobbelt så mye, men det vet du ikke fordi du vil ikke teste grensene for det som er mulig. I stedet vil du sikre suksess med å sette så små mål at du og ditt team alltid når målene. Resultatet er at du får et vinnerteam med gode følelser, men i forhold til jobben du var tiltenkt å gjøre for Gud risikerer du at du og ditt team i virkeligheten blir et taperlag.

Vi har altså ikke noen valg. Vi må sette mål som tester grensene for hva som er mulig. Og de grensene finner du kun om du setter målene så store og så høye at du innimellom feiler. Da finner du grensen.
Om du aldri feiler, da er det den største feilen du har gjort. Om du feiler innimellom har du grunnlaget for det skikkelige vinnerlaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen til å skrive dine synspunkter her.
Mvh Torkild Masvie